Om Båtkompetens

Välkommen till Båtkompetens Båtskola

Båtskolan med det lilla extra, lite personligare & intensivkurser i mindre grupper

Gå vidare till vår sida för kursbokning

Här!

Om Båtkompetens

 

Båtkompetens Sverige® utvecklar utbildningar, utbildningsmaterial, studiematerial och utbildningsfilmer för ett aktivt sjöliv.

Våra certifierade ombud/lärare/skolor erbjuder diplomerade korta intensivkurser med ett lättförståligt och modernt utbildningsmaterial, fler praktiska moment och hög kvalitet. Utbildningarna har klara mål som deltagarna skall uppnå för klara NFB,s krav på förarintyg, kustskepparen mdf. Utbildning sker i mindre grupper, men det finns även möjlighet till privatlektioner.

 

Vi vänder oss till fritidsbåtsägare som känner att dom skulle vilja lära sig mer om sin båt. Att kunna göra enklare reparationer och felsökningar i el-system, installera en solpanel, en VHF-radio eller kanske laga mindre skador på skrov efter en grundstötning är några av de praktiska momenten på våra utbildningar. Om du ändå väljer att lämna båten till en verkstad så vet du i alla fall var felet sitter.

 

Med våra manövreringsutbildningar kan du, oavsett om du har en liten eller större båt, lära dig hur du hanterar den i trånga hamnar. Vi vill att du ska förstå hur skrov och motorer påverkar din körning och även hur du på bästa sätt kör ekonomiskt.

 

Spar pengar! Våra utbildningar kostar inte mer än någon timmes arbete på ett varv och du kan känna en glädje i att du faktiskt gjort jobbet på egen hand.

 

Känner du behovet av våra kurser men att vi inte har något ombud i din närhet ännu, är du välkommen att ta kontakt med oss så försöker vi lösa det.

 

Vi vill gärna finnas överallt där vatten och båtar finns, så varför inte ta chansen och starta en Båtkompetens skola på din ort.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vår utbildningar är anpassade så att de uppfyller kraven för att examineras inom de intyg och behörigheter som gäller inom NFB, Nämnden för båtlivsutbildning. Även ev. kommande båtkörkort eller lagkrav från myndigheter. Mer information om NFB här!

 

___________________________________________________________________________________________________________________________

Båtkompetens Sverige

Regattagatan 26 C (Bakom Lidel på Björnövägen)

723 48 Västerås Telefon utbildningsfrågor 070-744 36 03

 

Webadress www.batkompetens.se E-post info@batkompetens.se

 

Copyright © 2015-2018 Båtkompetens Sverige All Rights Reserved